Appèl Galeries is een samenwerking van zeven galeries die beoogt om het contact tussen de galeries, hun relaties en hun kunstenaars te vergroten. De unieke locatie creëert een nieuwe visuele beleving en ruimte voor reflectie.

Door te zoeken naar nieuwe manieren van presentatie hopen wij voor de kunstenaars en de toeschouwers ruimte te creëren  voor reflectie, vernieuwing en experiment.

We willen een platform zijn waarin wij, met behoud van eigen gezicht, elkaar en de kunstenaars ondersteunen. Geen witte galerieruimte maar ook geen beursstandjes, geen vaste plek en een duidelijke keuze voor kwaliteit in als zijn variëteiten. Van jong tot oud, van beeldhouwkunst tot nieuwe media en van olieverf tot fotografie, met respect voor het ambacht en een klik met Noord-Brabant en Limburg.

Contempo Galerie Rotterdam
Galerie Marzee Nijmegen
Galerie Nasty Alice Eindhoven
Galerie Wilms Venlo
Jan van Hoof Galerie ‘s-Hertogenbosch
Luycks Gallery Tilburg
Salon Eindhoven

Appèl Galeries nodigt u uit voor de expositie op de ruime eerste etage van het Werkwarenhuis in ’s-Hertogenbosch. Zeven galeries uit het zuiden presenteren daar een selectie van het aanbod aan beeldende kunst in het zuiden van het land.

Toegang gratis

Appèl Galeries in het Werkwarenhuis

26 mei t/m 12 juni 2022

Adres:
Tramkade 22-24 5211 VB  ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden:
woensdag t/m zondag van 12.00 uur t/m 18.00 uur,
1e en 2e pinksterdag

Bereikbaarheid:
10 minuten lopen vanaf station.
Volop betaalde parkeergelegenheid in de buurt.
Tentoonstelling bevind zich op de 1e etage, er is helaas geen lift.

Organisatie:
Peter Koopmans
06-51887166
info@appel-galeries.nl

Met dank aan:
Qader Foundation

Menu