“Butterfly Effect” in de David Hall Gallery, Davidshallsgatan 28, Malmö, Zweden. Voor U als onze speciale gast is er een opening op woensdag 25 september van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het is fijn om te weten of u van plan bent om te komen.

We zijn open Zaterdag 28 september van 18.00 uur tot middernacht tijdens de galerie nacht van Malmö en het is ook mogelijk om een ​​privé afspraak te maken tijdens de tentoonstelling van 25 september tot 3 oktober.

“Butterfly effect” is de naam van de tentoonstelling van Sanne Nies en Mats Petersson. Kleine ontmoetingen worden geweldige uitdrukkingen.

SANNE NIES is een schilderes uit Nederland. Een belangrijke inspiratiebron voor haar is de tuin als metafoor voor tijdloosheid en eeuwigheid. De tuin is altijd in evolutie; een constante verandering.

MATS PETERSSON werkt met fotografie. Portret is zijn belangrijkste focus. Hij vertrouwt veel op zijn intuïtie. De studio is er altijd geweest, maar het zijn vaak omgevingen buiten de studio die aantrekken.

De galerie toont ook een aantal fantastische Tribale maskers uit Afrika. In de 20e eeuw werden veel kunstenaars beïnvloed door Afrikaanse kunst, waaronder Picasso. In 1984 toonde MOMA een veelbesproken tentoonstelling in NYC en ook de Malmö Konsthall had een uitgebreide tentoonstelling in 1986 ’ Afrikanskt’. U kunt enkele maskers uit de tentoonstelling van Malmö zien en Sanne Nies zal kort spreken over Afrikaanse Kunst ( in het Engels) om 19, 21 en 23 uur op 28 september.

Curator: Mats Petersson

Menu